Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MÜSİAD'ın 'Dost Meclisi Toplantısı' Besni'de gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - MÜSİAD Adıyaman Şubesinin 'Dost Meclisi Toplantısı' Besni ilçesinde gerçekleştirildi.

        Özel bir restoranda gerçekleştirilen toplantıya MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Besni Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Aydın, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Yeni Besni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif İşitmen, MÜSİAD üyeleri katıldı.

        Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü İşitmen, MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerini Besni'de ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ederek, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

        MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Başkan Yıldırım ise, "MÜSİAD Adıyaman'ın ekonomisine katkı sunan bir kuruluştur. Bizde haftada bir gün yönetim kurulu toplantısı ve sektör kurulu toplantıları yapıyoruz. Toplantılarda belirlediğimiz sıkıntı ve sorunları yetkililerle görüşerek çözmeye çalışıyoruz. MÜSİAD olarak el birliği ile Adıyaman'ımıza katkı sağlamaya çalışıyoruz. Şuan Türkiye'de 11 bin üyeye ulaştık. Adıyaman'da da 65 üyemiz var. 11 bin üye ile yurtiçi ve yurtdışında toplam 186 noktada faaliyet gösteren, yurtdışı pazarına önem veren, şuan için en uygun pazarların Afrika pazarları olduğunu ifade eden arkadaşlarımız, ülke ekonomisine katkı sunmak adına gece gündüz koşturup ülkemize döviz getirmek, cari açığı düşürmek adına maddi anlamda katkı sağlamaya çalışıyorlar. Hep beraber ilimize ve ülkemize katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.

        Yıldırım'dan sonra konuşan Besni Kaymakamı Ahmet Gencer ise, " İş adamlarımız birçok arkadaşa istihdam sağlıyorlar. İşsiz sayısı çok fazla, bölge fakir bir bölge. Arkadaşlarımızın devlet tarafından, toplum tarafından ve yerel idareler tarafından desteklenmesinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

        Toplantının ardından MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ve beraberindekiler, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer'i makamında ziyaret etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ahmet Gencer, MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

        (RK-AHM)

        16.03.2017 16:40:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler