Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dörtyol'da çalışma hayatında mili seferberlik anlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Necati İvgin

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yurt genelinde başlatılan milli istihdam seferberliği kapsamındaki teşvik ve destekler anlatıldı.

        TOBB ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen "Milli İstihdam Seferberliği" teşvik destekleri Çalışma ve İş Kurumu İskenderun Şubesi Müdürlüğü ile Sosyal Güvenlik Kurumu Dörtyol Merkez Müdürlüğünce düzenlenen toplantıyla anlatıldı.

        Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Cemal Talay açılışta yaptığı konuşmada, ülkede üretim ve istihdamın arttırılması için kamu ve özel sektör temsilcileri ile birlikte ellerini taşın altına koyacak bir seferberliğe hazır olduklarını sanayi üretiminin lokomotifi konumundaki ilçede bu durumdan en fazla istifade etmek istediklerini söyledi.

        SGK Dörtyol Merkez Müdürü Murat Dönmez istihdam ve teşvik programının işverenler açısından önemli avantajlar sağladığını kaydederek, bölge açısından önemli olan bu çalışmaları özel sektör firmalarını ziyaret ederek anlattıklarını kaydetti.

        Konuşmaların ardından SGK Merkez Müdür Yardımcısı Mehmet Can Gökçek tarafından sunum yapıldı.

        Dörtyol Ticaret ve Sanayi odası salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Hasan Özel, Sivil Toplum Kuruluşları, işverenler ve muhasebeci mali müşavirler katıldı.

        (NCT-Y)

        16.03.2017 16:42:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler