Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerinin üçüncüsü TOKİ'de açılacak

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, üçüncü Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi'nin TOKİ bölgesine açılacağını söyledi.

        Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi ikinci yaş günü kutlama etkinliğine katılan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, hanımların desteği ile bu merkezlerin daha da güçleneceğini belirtti. Hanımların kurslara yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan Eroğlu,"Bu merkezde okuma-yazma kurslarından mezun olanların kep atma törenine şahit olduk. Burada oluşan arkadaşlıkları gördük, tarifi imkansız mutluluklarınıza şahitlik ettik. Bizler sizlerin gönlünde sevgiyi çoğaltabilirsek, sizlerin gönlüne girebilir duanızı alırsak ne mutlu bizlere" dedi.

        Başkan Eroğlu, Behzat ve Karşıyaka olmak üzere iki tane Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi açtıklarını, üçüncü Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi!nin TOKİ bölgesine açılacağını belirterek,"Nüfus yoğunluğunu göz önünde bulundurarak, orada ki hemşehrilerimizin taleplerini dikkate alarak TOKİ bölgesine bir tane Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi açacağız" diye konuştu.

        Başkan Eroğlu!nun konuşmasının ardından Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan yaş günü pastası kesilerek, katılımcılara ikram edildi.

        Bin sekiz yüz metrekare üzerine kurulu, 9 derslik, 1 lezzet atölyesi, 1 konferans salonu, 1 spor salonu ve çocuklar için kreş bulunan Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi!nde 6 bin 156 kursiyer bugüne kadar eğitim alırken, bin 153 hanımın kurslarına devam ettiği bildirildi.

        (Nİ-UY-Y)

        16.03.2017 16:55:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler