Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Milli Eğitim Müdürü Turan Viranşehir'de Bir Dizi Ziyarette Bulundu

        (Fotoğraflı)

        Enver Zencirci

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve beraberindeki yardımcıları ile birlikte Viranşehir İlçesinde Kaymakamlık, Belediye ve birkaç okula ziyarette bulundular.

        İl Milli Eğitim Müdürü Turan'a ve beraberindeki heyete İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş eşlik etti. Heyeti Viranşehir Kaymakamı Ömer Cimşit makamında ağırladı. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Heyet adı Şehit Enes Merkezi ve Teknik Eğitim Merkezi olarak değişen Viranşehir Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezine geçti. Okulun adının değiştirilmesinden dolayı düzenlenen açılış töreninde kurdele kesip açılışını yaptılar. Daha sonra Sırasıyla 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu ve 15 Temmuz Şehitleri İmam-Hatip Ortaokulunu ziyaret ettiler. Bu okullardaki ziyaretlerde okul müdürleri ile görüşüldü. Okulların sorun ve talepleri not alındı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bombalı terör saldırısında yaralanan öğretmen ve öğrencilerin durumu hakkında bildi alındı.

        Ziyaretlerin akabinde Müdür Ateş misafirlerini öğretmen evinde ağırladı. Müdür Ateş misafirlerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

        (EZ-SD-

        16.03.2017 17:40:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler