Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey'den vatandaşlara davet

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 17 Mart tarihinde gerçekleştirilecek Yazıcık Konutlarının açılışına ve 'Şehitleri Anma Gecesi' programına tüm vatandaşları davet etti.

        Kültürel ve sosyal faaliyetlerle önemli çalışmalara imza atan Şahinbey Belediyesi, 17 Mart da yine iki önemli etkinlik gerçekleştirecek. Tüm vatandaşların bu etkinliklere katılabileceğini söyleyen Başkan Tahmazoğlu, "17 Mart Cuma günü saat 15:30'da Yazıcık Mahallesinde yapmış olduğumuz Yazıcık Konutlarının açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki'nin katılımı ile gerçekleştireceğiz. Yine 17 Mart akşamı saat 19.00'da Karataş'ta bulunan Şahinbey Kapalı Spor Salonunda 'Şehitlerimizi Anma Gecesini tertip edeceğiz. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Şehitleri anma gecemize bu yıl Ömer Döngeloğlu muhteşem sunumu ile katılırken, vatan türküleriyle Esat Kabaklı sevenleriyle buluşacak. Tüm hemşehrilerimizi her iki etkinliğimize de davet ediyorum. Vatan ve memleket için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi de, yüce kitabımız Kuran-ı Kerim ile yad etmiş olacağız" diye konuştu.

        (LO-AOA-Y)

        16.03.2017 18:11:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler