Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çetin şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Kaymakamlığı ve Pursaklar Belediyesinin birlikte düzenlediği 'Şehit Aileleri ve Gazilerimizle Hasbihal Toplantısı'nda Kaymakam İhsan Kara ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hemşehrileriyle buluştu.

        Şehit aileleri ve gaziler Pursaklar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Tesislerindeki Asfor Düğün Salonunda bir araya geldi. Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in ev sahipliğinde gerçekleşen 'Şehit Aileleri ve Gazilerimizle Hasbihal Toplantısı'nda davetlilere yemek ikram edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program Kur'an tilaveti ve protokol konuşmalarıyla devam etti. Programda konuşan Belediye Başkanı Çetin, "Şehit ve gazilerimize minnettarız. Şairin dediği gibi 'Kim bu cennet vatan uğruna olmaz ki feda?' Vatanımızı korumak üzere şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Koca yürekli gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz. Şehitlik en güzel mertebelerden biridir" dedi.

        Şehit yakınları ve gazilere hitap eden Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara ise programa katılanlara teşekkür ederek, "Gazi gibi yaşamak şehit gibi ölmek gerekir. Devlet ve millet için fedakarlık yapan tebessüm şehrinin güzel insanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Programın sonunda şehit yakınları ve gazilere özel olarak hazırlanan ve üzerinde "Türkiye'nin yürekli kahramanları size minnettarız" yazılı plaket verildi. Plaketleri veren Kaymakam İhsan Kara ve Başkan Çetin günün anısına tüm şehit yakınları ve gazilerle fotoğraf çektirdi.

        (JA-AŞ-Y)

        17.03.2017 10:02:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler