Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Kırlı'dan esnaf ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Soner Kırlı, çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

        Ziyarette yapılacak hizmetler ile ilgili vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunan Kırlı, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını çok iyi bildiğini söyledi. Kırlı, "İlçedeki tüm vatandaşlarımız bizden acilen ilçenin altyapısı ve yollarının sıcak asfalt olmasını istiyorlar. Bu yıl içinde Allah'ın izniyle bunların hepsi yapılacaktır. Bu işlerle ilgili belediyemizin çalışmaları devam ediyor. İnşallah milletimize güzel hizmet etmeye devam edeceğiz. Yaklaşık 4 ay geçti, fırsat buldukça esnaf ziyaretlerine çıkıyoruz. İşlerimizin yoğunluğu ve çok çetin geçen kış mevsiminde vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için gece gündüz çalıştık. Bu yüzden esnaf ziyaretlerimize yeni başladık. Sağ olsunlar Malazgirt halkı ve tüm esnaflarımız bizi kucaklıyor. Belediye olarak tek kaygımız var, o da vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti sunmak. İlçedeki vatandaşlarımıza yerel yönetimler tarafından bugüne kadar doğru düzgün hizmet yapılmamış. Belediyemizin 4 aydır yaptıkları hizmetleri esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza sormak istedik. Çok şükür tüm vatandaşlarımız belediyenin yaptığı hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini bize bildirdiler, bu da bizleri hayli memnun etti" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, "Belediyelerimiz yıllardır biz vatandaşlara ve esnaflara hizmet etmedi. Umarız bundan sonra Malazgirt hak ettiği hizmeti alacaktır. Malazgirt için halk arasında 'Anadolu'nun Kapısı' deniliyor, ama ne yazık ki Anadolu'nun kapısı çöpten, tozdan, çukurdan geçilmiyor. Umarız bir an önce bugüne kadar yapılmayan hizmetler yapılır" şeklinde konuştular.

        (VE-MSA-Y)

        17.03.2017 10:31:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler