Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Digor'da 2 bin 740 paket kaçak sigara ele geçirildi

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Digor'da jandarma ekiplerince yapılan yol kontrollerinde piyasa değeri 15 bin TL olan 2 bin 740 paket kaçak sigara ele geçirildi.

        Kars'ın Digor İlçesi'nde Digor Jandarma Karakol Komutanlığınca yapılan yol emniyet ve kontrollerinde durdurulan E.B. adına tescilli bulunan ve M.S. yönetimindeki araçta yapılan aramada, aracın koltuk altına saklanmış 2 bin 740 paket TAPDK bandrolü bulunmayan, piyasa değeri 15 bin TL. olan kaçak sigara ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

        Olayla ilgili olarak şüpheli araç sürücüsü M.S. ve araçta bulunan Y.D. ile M.A. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli 3 kişi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığınca tahkikat başlatıldı.

        Öte yandan kaçak sigaraları taşımakta kullanılan aracın Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edildiği öğrenildi.

        (IÇ-AA-Y)

        17.03.2017 11:13:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler