Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Emniyet Müdürlüğünün yeni binasının inşaatı başladı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde İl Emniyet Müdürlüğü binasının Jandarma Alay Komutanlığı'nın yanına taşınması için çalışmalara başlandı.

        Yer tahsisi yapılarak projelendirilen yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yapım İşi ihalesi Niğde İl Özel idaresi tarafından yapıldı.

        50.000 m2 arsa üzerine 17.800 m2 inşaat alanı ile yapılacak olan yaklaşık maliyeti 30 milyon 338 bin 902 lira olan yeni İl Emniyet Müdürlüğü Binasının ihalesinin 21 milyon 747 bin liraya yapıldığı belirtildi.

        1970'li yıllardan bu yana çarşı merkezinde dar bir alanda hizmet veren Emniyet Müdürlüğü hizmet binası zaman içerisinde artan ihtiyaçlara paralel bir şekilde mevcut binanın hemen yanına yapılarak faaliyete geçen Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası da bugünün ihtiyaçlarına fiziki mekan anlamında yetersiz kalmasından dolayı yeni bina yapılmaya başlandı. Yeni Emniyet binasının bin 250 gün sonra tamamlanması bekleniyor.

        (YE-AÖ-Y)

        17.03.2017 11:35:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler