Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit'te "Gençlerimiz Geleceğimiz" projesi

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın Edremit Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen "Gençlerimiz Geleceğimiz" projesi kapsamında anaokulu ve ilkokulu öğrencileri oyun parkına götürüldü.

        Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli'nin talimatları doğrultusunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nevzat Kazak tarafından hazırlanan "Gençlerimiz Geleceğimiz" projesi devam ediyor. Proje kapsamında dün Vali Tahir Paşa İlköğretim Okulundan 34 öğrenci, Artos Alışveriş Merkezindeki oyun parkına götürüldü. Burada gün boyu oyun oynayarak güzel vakit geçiren öğrenciler, yapılan ikramın ardından okullarına bırakıldı.

        Proje kapsamında bugün de Müslih Görentaş İlköğretim Okulu Anasınıfından 43 öğrenci ve 40 veli, Artos Alışveriş Merkezindeki oyun parkına götürüldü. Ailelerinin gözetiminde gün boyu oyun oynayarak güzel vakit geçiren öğrenciler, ikram edilen kek ve meyve suyunun ardından evlerine bırakıldı.

        (MSA-Y)

        17.03.2017 12:14:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler