Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Duruay, Milletvekili Aydın ile referandum turunda

        Ayşe Üngör

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ankara Milletvekili Ertan Aydın ile referandum çalışmaları kapsamında ilçe sanayi esnafını ve Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti.

        İlçede esnaf ziyaretleri yapan Başkan Duruay ve Milletvekili Aydın, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

        Türkiye geneline bakıp son 15 yılı göz önüne getirmek gerektiğini aktaran Başkan Duruay, "Bizlerin şahit olduğu darbe girişimi eskiden olsaydı bu darbe gerçekleşirdi ayrıca gerçekleşmese bile Türkiye ekonomisi allak bullak olurdu" dedi.

        Darbe teşebbüsleriyle çocuklarımızın muhatap olmaması, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenerek devam etmesi için "Evet" denilmesini gerektiğini aktaran Başkan Duruay, şunları kaydetti:

        "Gölbaşı Belediyesi'ni seçerken nasıl seçtik. Belediye başkanına, meclis üyesine, muhtarına birer oy verdik. Önümüzdeki dönemde aynısı olacak. Bu sistemi belediye başkanlığı modelinin Türkiye'ye uyarlanması gibi düşünün. Halktan aldığı güvenoyuyla gelecek bir iktidar olacak. Halka sorumlu olan bir hükümet olacak. Meclis de denetleme işini daha iyi yapacak."

        Başkan Duruay, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyoruz. O güçlü bir lider" ifadelerini kullanarak, "Bundan sonrası da güçlü liderlerin gelebileceği bir sistem. Biz burada dikdatör seçmiyoruz, dikdatörlüğü yıkacak bir sistem ortaya getiriyoruz" dedi.

        (AYŞ-ÖK-Y)

        17.03.2017 12:20:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler