Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Demirkol, Bamyasuyu sakinlerine eveti anlattı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bamyasuyu Mahallesinde düzenlenen ev toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, 16 Nisanda yapılacak halk oylamasında neden evet denilmesi gerektiğini anlattı.

        Bamyasuyu Mahallesinde Ahmet Uludağ'ın evinde düzenlenen toplantıya Başkan Demirkol'un yanı sıra, Belediye Meclis Üyesi Emin Coşkun, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Karakeçili ve Mahalle Muhtarı Mustafa Bağış ile mahalle sakinleri katıldı.

        Yapılan toplantıda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Başkan Demirkol, sistemin getireceği istikrarı anlattı. Neden evet denilmesi gerektiğini enine, boyuna anlatan Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada," Bamyasuyu Mahallemizde, mahalle temsilcimiz Ahmet Uludağ'ın evine misafir olduk. 16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasıyla ilgili bilgilendirme ve sohbet etme imkanı bulduk. Bu mahalle toplantımızda aramızda bulunan Bamyasuyu Mahalle Muhtarımız Mustafa Bağış, AK Parti Haliliye İlçe Başkanımız Mehmet Canpolat ve yönetimi, AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanımız Abdülhamid Karakeçili ve yönetimi, Belediye Meclis Üyemiz Emin Coşkun ve mahalle sakinleriyle sohbet etme imkanı bulduk. Bizi muhabbetle, misafirperverlikle karşıladıkları için teşekkür ediyorum. Devletimizin istiklali, gençlerimizin geleceği için 16 Nisanda güçlü bir evet çıkmasını temenni ediyoruz" dedi.

        Mahalle Muhtarı Bağış ise, "Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, Haliliye İlçe Başkanımız Mehmet Canpolat, Gençlik Kolları Başkanımız Abdülhamid Karakeçili sağ olsunlar AK Parti Bamyasuyu Mahalle Temsilcisi Ahmet Uludağ'ın misafiri oldular. Bize referandum hakkında bilgiler verdiler. Mahalle sakinleriyle birlikte sağ olsunlar, var olsunlar bilgilerimizi aldık. Bizde geleceğimiz, demokrasimiz için evet diyoruz" ifadelerini kullandı.

        İlçe Başkanı Canpolat da, "AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı olarak ev toplantılarımızı, Bamyasuyu Mahallesinde gerçekleştirdik. Teşkilat olarak sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

        "Şanlıurfa'dan güçlü bir evet çıkacak"

        Başkan Fevzi Demirkol, evet çalışmaları kapsamında Urfa İnisiyatifinin seçim bürosu açılışına da katıldı. Burada da, evet için çalışmalara sıkı şekilde devam edilmesi vurgusunu yapan Başkan Demirkol, "16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili halk oylaması, devletimizin bekasını, devletimizin istiklalini, milletimizin istikbalini ve ayrıca istikrarı temin edecektir. Bu ne ile olacak. Sizlerin desteğiyle, buraya gelemeyen evinde elini açmış yaşlılarımızın, analarımızın, babalarımızın, dedelerimizin, ninelerimizin duasıyla. 16 Nisanda inşallah tüm düşmanlarımıza karşı Şanlıurfa'dan çok güçlü bir evet çıkacak. Bu evet, Türkiye ortalamasını bir iki puan yükseltecek" diye konuştu.

        (Şİ-SD-Y)

        17.03.2017 12:21:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler