Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Sandıklı'ya davet etti

        - Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl;

        - "Beni kabulünde Cumhurbaşkanımıza hizmetleri anlattım, ilçemize davet ettim"

        (Fotoğraflı)

        Ali Bayar

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, önceki günkü Afyonkarahisar ziyaretinde kendisini kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilçede yapılan hizmetleri anlattığını, Sandıklı'ya davet ettiğini belirtti.

        Başkan Çöl, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afyonkarahisar ziyaretinden herkes gibi kendilerinin de büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Erdoğan'ın Afyonkarahisar Valiliği ziyaretinde kendisini kabul ettiğini söyleyen Başkan Mustafa Çöl, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ilimiz ziyaretleri sırasında beni valilik makam odasında kabul etti. Sayın Cumhurbaşkanımızı Sandıklı'ya davet ettim. Daha önce de Sandıklı'ya gelmişti. Sandıklı hakkında bana sorular sordu, bilgi aldı. Ben de Sandıklı'daki termal yatırımları, 5 yıldızlı otellerin yapıldığını, 13 adet termal sera olduğunu kendisine anlattım. Günün anısına hatıra fotoğrafı çekdirdik" dedi.

        (AB-MET-Y)

        17.03.2017 12:48:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler