Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydişehir Belediyesinde çalışacak işçiler kura ile belirlendi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesinde çalışacak 65 geçici işçi kura ile belirlendi.

        Seydişehir Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile toplum yararına programı çerçevesinde, 6 ay süreyle göreve alacak geçici 65 işçi, noter huzurunda yapılan kura sonucu belli oldu. İŞKUR'a çok sayıda başvuru oldu. Bu müracaatlar içerisinde başvuru şartlarını taşıdığı belirlenen 281 kişi, listeye girebilme heyecanı yaşadı. Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen noter çekilişine katılanlar, 6 ay süre ile çalışacak.

        Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mermekli ve Personel Müdürü Bahaddin Erdoğan'ın nezaret ettiği kura çekiminde İŞKUR yetkilileri öncelikle başvuru sahiplerini toplum yararına yapılan program hakkında bilgilendirdi. Daha sonra noter tarafından kura çekimi gerçekleştirildi.

        Kura çekimi sonunda Seydişehir Belediyesi bünyesinde çalışacak personel 22 Mart 2017 tarihinde işe başlayıp 22 Eylül 2017 tarihinde ise görevleri sona erecek. İŞKUR İl Müdürlüğü, toplum yararına program kapsamında personelin çalıştıkları süre kadar maaşlarının ödenmesinin yanı sıra, sigorta primlerini de karşılayacak. İş başı yapacak 65 kişi, Seydişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev alacak.

        (İHA-İP-Y)

        17.03.2017 13:01:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler