Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüksekova'da kar temizleme çalışması

        (Fotoğraflı)

        Ömer Oğuz

        HAKKARİ (İHA) – Hakkari'nin Yüksekova Belediyesi, etkili olan yağışın ardından kar temizleme çalışması başlattı.

        Belediye ekipleri, Cengiz Topel Caddesini kardan temizledi. Kaldırım ve caddenin temizliği esnasında iş makinelerinin etkisiz olduğu yerlerde ise Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler küreklerle çalışmalara destek verdiler. Yapılan çalışmayı Fen İşleri Müdürü Cevdet Bora, Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tozun, Temizlik İşleri Müdürü Hadi Kandaş ve Zabıta Müdürü Süleyman Dikçe yerinde takip etti.

        Açıklamalarda bulunan Fen İşleri Müdürü Cevdet Bora, dün sabah itibariyle mahallelerde yol açma ve genişletme çalışmaları yaptıklarını belirterek, "Yine akşam çarşı merkezinde kar temizleme çalışması yapacağımızı anons yoluyla vatandaşlarımıza bildirdik. Fakat yoğun kar yağışından dolayı bugün sabaha ertelemek zorunda kaldık. Sabahın erken saatlerinde başlatmış olduğumuz kar temizleme çalışmaları hummalı bir şekilde devam etti. Cengiz Topel Caddesine bağlı ara sokaklarda da çalışmalarımız olacak" dedi.

        (MSA-Y)

        17.03.2017 13:17:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler