Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Arıtma Tesisinde sona gelindi

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını açıkladı. Başkan Akdoğan, proje çalışmaları tamamlandığında kısa süre içinde Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili ihale sürecine başlanacağını müjdeledi.

        Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada, Niğde Belediyesi'nin Devlet Su İşleri (DSİ) ile birlikte sürdürdüğü Atıksu Arıtma Tesisi Projesiyle ilgili müjdeli haberler verdi. Başkan Akdoğan, Atıksu Arıtma Tesisi Proje ihalesinin DSİ tarafından yapıldığını ve ihaleyi alan firmanın proje çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdiğini kaydetti.

        Niğde Belediyesi'nin, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) Raporunu hazırlaması konusunda yetkilendirdiği firmanın bu konuyla ilgili çalışmaları sürdürdüğünü açıklayan Başkan Akdoğan, "Bu çalışmalar en kısa süre içinde tamamlanacak ve Niğde Atıksu Arıtma Tesisiyle ilgili ihale çalışmalarına hemen başlanacak. Ardından da kentimize daha kapsamlı bir arıtma tesisi kazandırmış olacağız." dedi.

        (YE-SK)

        17.03.2017 13:30:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler