Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bağlar ilçe teşkilatı esnafla buluştu

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanlığı referandum çalışmaları kapsamında esnafla buluştu.

        AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer başkanlığında oluşturulan heyet ilçeye bağlı mahallelerde referandum çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Bağcılar Mahallesi'nde bulunan meyve sebze halini ziyaret eden Gezer ve beraberindeki heyet, esnafa referandum hakkında bilgiler verdi. Referandumda Türkiye'nin kaderinin belirleneceğini belirten Gezer, bu nedenden dolayı herkesin çok dikkatli olması gerektiğni dile getirdi. Gezer, 16 Nisan'ın var olma veya yok olma mücadelesi olduğunu söyledi. Bunun sadece sıradan bir seçim olmadığını ifade eden Gezer, Türkiye'nin şahlanması için sandıktan evet çıkmasının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

        (İHA-AKK-Y)

        17.03.2017 13:37:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler