Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik öğrenciler yangın ve deprem tatbikatı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Erdal Akbuğa

        MALATYA (İHA) - Malatya'da Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Daire başkanlığına bağlı itfaiye ekipleri anaokulunda yangın ve deprem tatbikatı yaptı.

        Yeşilyurt Şehit Orhan Bakış Anaokulunda yapılan tatbikat deprem sireninin çalınması ile başladı. Siren sesiyle masaların altına giren çocuklar, sesin kesilmesiyle öğretmenlerinin ve itfaiye ekiplerinin gözetiminde kontrollü olarak sınıfları boşaltarak, okul bahçesinde bir arada toplandı. İtfaiye ekipleri çocuklara deprem ve deprem sonrası meydana gelebilecek yangınlarda neler yapılması gerektiğini anlattı.

        Tatbikatın sonunda, itfaiye ekiplerinin gözetiminde okul öğretmenleri ve öğrencileri yangın söndürme tüpü kullanarak, bir kap içinde yanan ateşi söndürdü.

        (EA-SD-Y)

        17.03.2017 14:36:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler