Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Iğdır'da enerji boxu tehlike saçıyor

        (Fotoğraflı)

        IĞDIR (İHA) - TEDAŞ'a ait iki enerji boxunda yapılan çalışmanın ardından kablo yüzünden kapatılamayan kapaklar tehlikeye neden oluyor.

        Iğdır merkez İbrahim Bozyel Caddesi üzerinde, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'ne (TEDAŞ) ait iki enerji boxun kapağı tam kapatılmayınca vatandaşların tepkisine neden oldu. İki enerji boxunda çalışma yaparak yaklaşık 30 metre kablo çeken ve bazı kabloların ucunu boşta bırakan TEDAŞ görevlileri, kablo yüzünden boxların kapaklarını kapatamayınca kapakları telle bağlayarak yarı açık bir şekilde bıraktı. Konu ile ilgili konuşan Muhlis Sarı isimli vatandaş, "Tedaş'ın bu şekilde çalışma yapıp bırakması çok tehlikeli. Burada yapılan çalışma bu şekilde olmaması lazım. İnsanlar bu kaldırımı çok kullanıyor. Buradan geçerken bir el değse anında elektrik çarpar. Özellikle durumun farkında olmayan küçük yaştaki çocuklar için çok tehlikeli" dedi.

        (ET-AT-SÜ-Y)

        17.03.2017 15:09:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler