Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Öztürk'ten genç kıza çeyiz yardımı

        (Fotoğraflı)

        Engin Ertürk

        VAN (İHA) - Van'ın Başkale Kaymakamı Abdulselam Öztürk, ihtiyaç sahibi genç kıza çeyiz seti yardımında bulundu.

        Hayatın en önemli dönemlerinden biri olan evliliğe adım atarken çeyiz hazırlamakta zorlanan yoksul ve kimsesiz Mayiser Gencer isimli kız, Başkale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurarak yardım talebinde bulundu. Bunun üzerine Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilli Abdulselam Öztürk'ün talimatlıyla genç kızın bu isteği hemen karşılandı. Kaymakam Öztürk'e teşekkürlerini ileten Mayiser Gencer, "Allah devletimizi korusun. İlçe kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Babam olmadığı için devlet bana babalık yaptı. Her genç kızın hayallidir çeyizini hazırlamak, fakat benim ve ailemin maddi durumu kötüydü. İstediğim şeyleri alamayınca çok üzüldüm. Kaymakam Beye gittim ve derdimi söyledim. Allah razı olsun, bana hemen yardım etti. Bu çeyiz setini kullandığım sürece devletime ve Kaymakam Beye dua edeceğim ve bu iyiliklerini unutmayacağım" dedi

        Genç kıza ulaştırılan çeyiz setinin içerisinde beyaz eşya ve bir evin ihtiyaç duyacağı çok sayıda malzeme, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökhan Karaman tarafında gelin adayının evine teslim edildi.

        (EE-MSA-Y)

        17.03.2017 15:32:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler