Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman İmam Hatip Ortaokulunda öğrenciler arasında yarışma düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman İmam Hatip Ortaokulunda öğrenciler arasında Kuran'ı Kerim'i Güzel Okuma, Ezanı Güzel Okuma ve Hafızlık yarışması düzenlendi.

        Adıyaman İmam Hatip Ortaokulunda bulunan öğrenciler Kuran'ı Kerim'i Güzel Okuma, Ezanı Güzel Okuma ve Hafızlık yarışında mücadele etti. Okul öğretmenleri ve idarecilerinden oluşan jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendir sonucunda dereceye giren öğrenciler belirlendi.

        Genç Sadalar Kuranı Kerimi Güzel Okuma yarışmasının erkekler kategorisinde Enes Kandemir birinciliği elde ederken, ikinciliği Abdussamet Tekin, üçüncülüğü ise Ahmet Yasin Tırpan kazandı.

        Genç Nidalar Kuranı Kerimi Güzel Okuma yarışmasının kızlar kategorisinde İrem Hazal Bozan birinci, Selame Özer ikinci, Nagihan Kaya ise üçüncülüğü elde etti.

        Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında ise Abdussamed Tekin birinci, Ahmet Yasin Tırpan ikinci olurken üçüncülüğü ise Abuzer Mert kazandı.

        Genç Hafızlık Yarışmasının erkekler kategorisinde Yakup Ünal birinci olurken, Ethem Gazi Tutar ikinci, Abuzer Mert ise üçüncü oldu. Kızlar kategorisinde Beyzanur Pınar birinciliği, Asima Nur Babar ikinci, Zeynep Azra Becerikli ise üçüncü oldu.

        Birinci olan öğrenciler ilde yapılacak olan İmam Hatip Ortaokullar arasındaki yarışmalarda okulu temsil edecek.

        (AHM)

        17.03.2017 15:50:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler