Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilerin taleplerini dinlendi ve yerine getirildi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Atatürk İlkokulu Meclis Başkanı Sanem Yurttaş ve arkadaşları, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe'yi ziyaret ederek taleplerini ilettiler.

        Atatürk İlkokulu Meclis Başkanı Sanem Yurttaş ve arkadaşlarına okulun Müdür Yardımcısı Halit Kovancı ve Nail Kılıç da eşlik etti. Atatürk İlkokulu Okul Meclis Başkanı Sanem Yurttaş, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe'den okul bahçelerindeki oyun alanının düzenlenmesi konusunda bir talepte bulunarak, "Ben Okul Meclis Başkanlığına aday olduğumda arkadaşlarıma bazı vaatlerde bulunmuştum. Bunlardan en önemlisi okul bahçemize basket potası ve voleybol direkleri yapılması konusundaydı. Bu talebimizin belediyenizce yapılmasını istiyoruz" dedi.

        Öğrencinin talebini dinleyen ve yazılı dilekçesini teslim alan Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, hemen personeline talimat vererek isteklerin bir an önce yerine getirilmesi istedi.

        Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, ziyaret anısına öğrencilerin tamamına hikaye kitabı hediye etti.

        Atatürk İlkokulu Meclis Başkanı Sanem Yurttaş ziyaret sonrası kendilerini kabul eden Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe'ye teşekkür ederek bu ziyaretten çok memnun olarak ayrıldıklarını ifade etti.

        (AA-SLH-Y)

        17.03.2017 15:52:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler