Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tuşba'da '15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milli Mücadele' yarışması

        (Fotoğraflı)

        Atilla İdiz

        VAN (İHA) - Van'ın Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen '15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milli Mücadele' konulu kompozisyon ve resim yarışmasının ödülleri verildi.

        Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, '15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milli Mücadele' bilincinin yarının büyükleri olan çocuklar ile gençlere sağlıklı bir biçimde aktarılması, toplumun tüm kesimine vatan, millet, bayrak, devlet sevgisinin aşılanması, milli mücadele ve demokrasi duygusunun benimsetilmesi amacıyla resim ve kompozisyon yarışması düzenlemişti. 3-14 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen yarışmanın ödülleri ise bugün verildi. YYÜ'de düzenlenen törende dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken, demokrasi konulu resimler ise katılımcıların beğenisine sunuldu.

        (ATL-MSA-Y)

        17.03.2017 15:58:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler