Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitler için Mevlid-i Şerif

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin şehitler için düzenlediği mevlid-i şerife katıldı.

        Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Çanakkale Şehitleri, Uzman Çavuş Şehit Tolga Artuğ ve tüm şehitlerimiz adına düzenlediği lokma hayrı ve mevlid-i şerif ile protokolü bir araya getirdi. Turgutlu Belediyesi karşısında düzenlenen lokma hayrına Kaymakam Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Başkan Yardımcıları Ekrem Bölükbaşıoğlu ve Çetin Akın ile daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ile dernek üyeleri katıldı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öncesinde böyle bir etkinlik düzenledikleri için dernek başkanı Sabahaddin Kaya'ya teşekkür eden Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Birlik ve beraberlik duygusuna sahip çıkmamız gereken böylesi günlerde Şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarımızla anmamıza vesile olan herkesi tebrik ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.

        Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sabahaddin Kaya da mevlid-i şerife katılan herkese teşekkür ederek, şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti.

        (SC-Y)

        17.03.2017 17:02:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler