Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyespor'da parola galibiyet

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu lider olarak tamamlayan ve play-off ilk maçında Yunusemre Belediyespor'a 2-1 yenilen Salihli Belediyespor, Pazar günü konuk edeceği Manisa Sanayispor karşılaşmasını kazanmak istiyor.

        Teknik Direktör Yusuf Sapmaz yönetimindeki Salihli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) yükselme play-off ikinci maçında Pazar günü Ramiz Turan Stadında Manisa Sanayispor'u konuk edecek. Yeşil-Beyazlı ekip, saat 14.00'te başlayacak olan karşılaşmada rakibini yenerek ilk galibiyetini almak istiyor. Play-off maçlarına Yunusemre Belediyespor mağlubiyeti ile başladıklarını belirten Teknik Direktör Sapmaz, "İkinci maçımızda kendi sahamızda Manisa Sanayispor ile oynayacağız. Taraftarlarımızın da desteği ile rakibimizi yenerek 3 puan almak istiyoruz." diyerek, son derece önemli olan karşılaşmaya tüm taraftarları davet etti.

        Öte yandan, play-off ilk maçlarında Salihli Belediyespor Yunusemre'ye 2-1 kaybederken Sarıgöl Belediyespor ise Manisa deplasmanında Sanayispor'u 1-0 yenmişti.

        (BA-SC)

        17.03.2017 17:19:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler