Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey İmam Hatip'ten Katre-i Kelam Dergisi

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey Anadolu İmam hatip Lisesi tarafından çıkarılan okul bülteni Katre-i Kelam dergisi, okul müdürü Hüseyin Avcı tarafından Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a hediye edildi.

        Geçtiğimiz aylarda Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ı makamında ziyaret ederek yeni çıkarılacak dergi için röportaj alan İmam hatip Lisesi öğrencileri bu röportajı yeni çıkardıkları okul dergisinde yayınladılar. Katre-i Kelam adı verilen dergiyi Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a takdim eden okul müdürü Hüseyin Avcı desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Bahçavan'a teşekkür etti.

        Dergiyi inceleyen Başkan Bahçavan kendilerine oldukça geniş yer ayıran dergi editörlerine teşekkür etti. Okullarda süren ve devam eden her türlü projeye destek olamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Bahçvan, dergi içeriği ile ilgili Okul müdürü Avcı'dan detaylı bilgi aldı.

        (HD)

        17.03.2017 17:42:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler