Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Kırlı'dan şehit ailelelerine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, şehit ailelerini ziyaret etti.

        Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu, Malazgirt Garnizon komutanı Üsteğmen Erhan Kaya Sümer, ilçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbari Aksoy ile birlikte Adaksu köyündeki iki şehit ailesini ziyaret etti. İlk önce 1992 yılında şehit olan Er Mehmet Zeki Özsubaşı'nın ağabeyi Mümin Özsubaşı'yı ziyaret eden Kaymakam Kırlı, daha sonra 2007 yılında şehit olan Selçuk Yabansu'nun abisi Şerafettin Yabansu'yu ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamasında Malazgirt ve Çanakkale başta olmak üzere tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Kaymakam Kırlı, "Ülkemizin refahı ve huzuru için bir karış toprağını düşmana vermeyerek şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah rahmet diliyorum. Sizler bize şehidimizden emanetsiniz ve biz de bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Er Mehmet Zeki Özsubaşı'nın ağabeyi Mümin Özsubaşı, kendilerini unutmayıp ziyaretlerine gelen Kaymakam Kırlı ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, "Kardeşim 1992 yılında şehit olmuştu. Bundan önceki kaymakamlarımız da bizleri her zaman arayıp soruyordu. Bugün de Kaymakamımız beraberindeki heyetle evimizi ziyaret ederek bizleri çok mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        (VE-ATL-Y)

        18.03.2017 10:20:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler