Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Palandöken Belediyesi sabah namazına gelen vatandaşa simit ikram etti

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla düzenlenen program kapsamında sabah namazında şehitler için dualar okundu, vatandaşlara Palandöken Belediyesi tarafından simit ikram edildi.

        Palandöken Müftülüğü tarafından Yenişehir Solakzade Camisi'nde kılınan sabah namazın ardında Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere ilahiler, kasideler ve tekbirlerle şehitlerin ruhlarını şad edildi. Daha sonra Palandöken Belediyesi vatandaşlara simit ve meyve suyu ikram etti.

        BULUTLAR, VATAN EVLATLARINI NE UNUTURUZ NEDE UNUTTURURUZ

        Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla düzenlenen programların anlamı çok büyük olduğunu ifade etti. Başkan Bulutlar," Dün olduğu gibi bugünde vatan evlatları vatan için şehadet şerbeti içiyor. Bizler ne unuturuz nede unuttururuz. Bizlere bırakılan bu mirası nasıl kazanıldıysa bizler de aynı duygular içerisinde bu mirası bizlerden sonraki Asım'ın nesli 'ne teslim etmek için çalışıyor ve yaşıyoruz. Bu vesileyle bir kere daha Tarihe altın harflerle yazılmış bu anlamlı gün vesilesiyle, gazilerimize sağlıklı ve huzur dolu bir hayat dilerken, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü müdafaa uğrunda şehit düşen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun" dedi.

        (ERZ-AT-Y)

        18.03.2017 10:33:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler