Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran, derneklere konuk oldu

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Referandum çalışmaları kapsamında hafta boyunca derneklere konuk olan Körfez Başkan İsmail Baran, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumun 15 Temmuz'un hesabını sorma günü olduğunu vurguladı.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi halk oylaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hafta boyunca çalışmalarını aralıksız devam eden Başkan İsmail Baran, Trabzonlular Derneği ve Kafkas Kültür Derneği'ne konuk oldu, ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır'ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Baran, vatandaşların merak ettiği soruları cevapladı.

        Ziyaretlerde birlik vurgusu yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Vatandaşlarımızın 16 Nisan'da 'tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet' için evet diyeceğine inanıyorum. Yeni sistemle birlikte ekonomik krizler tarihe karışacak, belirsizlikler ortadan kalkacak, ekonomi daha sağlam bir zeminde büyüyecek" dedi.

        Başkan Baran, "16 Nisan'ın 15 Temmuz'un hesabını sorma günüdür. Mesele sen ben meselesi değil, memleket meselesidir. Türkiye'nin geleceğini garanti altına almamız gerekiyor. Ben, Vatandaşlarımızın 16 Nisan'da tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet için evet diyeceğine inanıyorum. Türkiye'nin istikrarını ve geleceğini 'evet' oylarıyla daha güçlü bir şekilde inşa edeceğiz" açıklamasında bulundu.

        (GY-Y)

        18.03.2017 11:35:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler