Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'da Çanakkale Zaferi'nin 102. yılı anma töreni

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.

        Program, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

        Programa, Kaymakam Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Halit Gülten, Fatsa İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Ayaz, Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, Fatsa Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Işıl Aralan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İlçe Başkanı Onur Çam, daire amirleri, STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        Daha sonra İlhan Hazinedar Ortaokulu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü nedeniyle hazırlanan programa Fatsa Belediye Kültür Sarayı'nda devam edildi. Programda Fatsa şehitleri sunumu, Çanakkale şiirleri, şehit mektubu, tiyatro gösterisi sunuldu.

        Düzenlen programda şehit yakınlarına Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı çiçek takdim etti. Programlar ödül töreni ile son buldu.

        (AA-SLH-Y)

        18.03.2017 11:52:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler