Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakale'de semt pazarının açılışı gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´ye yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

        Akçakale merkezde ilçe Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, ilçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Ak Parti ilçe Başkanı İbrahim Yıldık ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan Başkan Çiftçi, "İnsana hizmet geleceğin Türkiye'sini oluşturmaktır. Hizmeti ibadet aşkıyla yapıyoruz. Akçakale'mizi seviyoruz. İnsanımızı seviyoruz" dedi.

        Semt pazarları şehirler için bir kültür olduğunun altını çizen Çiftçi, "Semt pazarı çok amaçlı bir şekilde kullanılabiliyor. Kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve esnafımıza güzel ve düzenli bir şekilde alışveriş yapma imkanı oluşturmak istiyoruz. Kurumlar arasında birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Burada insana hizmet var. İnsana hizmet geleceğin Türkiye'sini oluşturmaktır. Hizmeti ibadet aşkıyla yapıyoruz. Akçakale ilçe belediyemize ve esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

        Çiftçi, ilçe kaymamamı ve beraberindeki meclis üyeleriyle Akçakale esnafını ziyaret edip hayırlı kazançlar diledi.

        (BB-OE-Y)

        18.03.2017 12:09:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler