Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Çanakkale Zaferi' Alanya'da törenlerle kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Erdal Anak

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü törenlerle kutlandı.

        18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü dolayısıyla Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'nun çelenk sunmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

        Düzenlenen törenin ardından katılımcılar Alanya Kültür Merkezi'ndeki B Salonuna geçerek, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen Çanakkale Zaferi programını izlediler. Programın açılış konuşmasını Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Kısa yaptı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Jandarma Astsubay Çavuş Ahmet Kavlak'ın ardından, Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi Kültür Edebiyat Kulübü öğrencileri, 'Çanakkale Geçilmez ve Otuz Kuş Şiiri' adlı oratoryo gösterisi sergilediler.

        Şehit mezarlarına ziyaret

        Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve beraberindeki protokol ve şehit yakınları, ilçe şehitliğini ziyaret etti. Kaymakam Harputlu, şehitlik özel defterini imzalayarak şehit mezarlarına el çelengi bıraktı.

        (EA-AA-

        18.03.2017 13:18:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler