Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüksekova'da 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Ömer Oğuz

        HAKKARİ (İHA) - 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü ve şehitleri anma günü nedeniyle Yüksekova'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

        Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenklerin bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Kar yağışı nedeniyle etkinlikler, Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezinde devam etti. Buradaki törene de Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Dindar Şahin Güngör, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu,İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, şehit yakınları, siyasi parti temsilcileri ve daire amirleri katıldı. Tören İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşuyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmacılarda sonra Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı," Dün Çanakkaleyi geçemeyenler bugün Yüksekova'da ve Şırnak'ta hendek kazdırdılar farklı şekilde bombalar yağdırdılar. Düşman mertçe çıkıp karşımızda savaşmadılar" dedi.

        Kısıklı Köyü Abdülkadir Alkan İlköğretimokulu öğrencilerinden Çanakkale Zaferi'ni anlatan slayt gösterisiyle program sona erdi.

        (ÖO-ŞAK-Y)

        18.03.2017 13:26:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler