Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UM:AG'tan, Taşdelen'e teşekkür plaketi

        ANKARA (İHA) - Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı (UM:AG), 24. Adalet ve Demokrasi Haftası etkinliklerine destek veren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e teşekkür belgesi ile plaket sundu.

        Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı tarafından, 24. Adalet ve Demokrasi Haftası etkinliklerine katkı sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür belgesi ve plaket verildi. 24 Ocak 1993'te öldürülen araştırmacı gazeteci-yazar Uğur Mumcu ile 31 Ocak 1990'da öldürülen Prof. Dr. Muammer Aksoy'un ölüm yıldönümlerini belirleyen 24-31 Ocak günleri arasında düzenlenen "Adalet ve Demokrasi Haftası" bu yıl da birçok söyleşi, panel ve konserler ile tamamlanmıştı.

        Güldal Mumcu: "Çankaya Belediyesi her zaman yanımızda"

        UM:AG, katkı sağlayanları bu yıl da unutmadı. Vakfın konferans salonunda düzenlenen, kurum ve kişilere teşekkür plaketinin takdim edildiği etkinliğin sunumunu Uğur Mumcu'nun kızı Özge Mumcu Aybars yaptı. Etkinliklere her yıl destek veren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de plaket ve teşekkür belgesini Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu'nun elinden aldı. Çankaya Belediyesinin her zaman yanlarında olduğunu belirten Mumcu, Adalet ve Demokrasi Haftası etkinliklerine katkılarından dolayı Taşdelen'e teşekkür etti.

        Alper Taşdelen: "Etkinliklere yüreğimizle destek veriyoruz"

        Vakfın kuruluşu ve etkinliklerle gelişmesine ilk gününden itibaren babası Doğan Taşdelen'in büyük emek verdiğini ifade eden Alper Taşdelen, plaketini babası Doğan Taşdelen adına aldığını belirtti. Çankaya Belediyesinin etkinlik ve anmalara yüreğiyle destek verdiğini de söyleyen Taşdelen, katkılarının bundan sonra da süreceğini belirtti.

        Plaket sunumu, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Ankara İl Başkanlığı başta olmak üzere geceye katılanların plaketlerinin verilmesinin ardından sona erdi.

        (ÖK-ÖK-Y)

        18.03.2017 14:32:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler