Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haymana'da 18 Mart Çanakkale Şehitleri anıldı

        Hamza Kabasakal

        ANKARA (İHA) - 8 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Haymana'da tören düzenlendi.

        Haymana Müftülüğü, Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Haymana Kuran Kursları ve Camileri Yaptırma Yaşatma Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği programda sabah ezanında şehitler için Mevlit-i Şerif okundu. Program çıkışında ise çorba dağıtımı gerçekleştirildi.

        Haymana Kaymakamlığında devam eden programda çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, saygı atışı yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Programa Haymana Kaymakamı Hüseyin Göktürk, Haymana İlçe Emniyet Müdürü Serkan Tecirlioğlu, Haymana Eski Belediye Başkanı Hacı Aysu, Haymana Müftüsü Ahmet Danışma, Haymana Kuran Kursları ve Camileri Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Alpaslan Atçı, askerler ve vatandaşlar katıldı.

        Daha sonra Haymana'daki şehitlerin mezarları ziyaret edilerek dualar edildi.

        (BC-MK-Y)

        18.03.2017 15:09:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler