Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kore gazisi hastanede ziyaret edildi

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) - Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, ilçe devlet hastanesinde tedavi gören Kore Gazisi Mehmet Sarıçiçek'i ziyaret etti.

        Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Selim Karakaş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Zafer Bayram, Emniyet Müdürü Erdem Yaban ve Ahlat Şehit Aileleri İlçe Temsilcisi Musa Gürbüz ile birlikte rahatsızlığı nedeniyle Ahlat Devlet Hastanesinde tedavi gören Kore Gazisi Mehmet Sarıçiçek'i ziyaret eden Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Burada Kore gazisi Sarıçiçek ile sohbet eden protokol, Hastane Müdürü Nevzat Işıkgör'den Sarıçiçek'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

        Protokolün kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıçiçek ise, Kaymakam Tekbıyıkoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

        (SAD-ATL-MK-Y)

        18.03.2017 15:23:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler