Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı'da 18 Mart Çanakkale Zaferi programı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Ağrı'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi.

        Sabah saatlerinde Abide Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na Ağrı Valisi ve Belediye Başkanvekili Musa Işın ve Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli'nin çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla devam etti. Ardından Vali Işın, şehitlik defterini imzaladıktan sonra anıta karanfil bıraktı.

        Tören, Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programla devam etti. Programda ilk olarak Ağrı Valiliği'nin Mehter takımı gösterisi sundu. Daha sonra Ağrı Dağı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Çanakkale şiir ve türküleri okundu. Sahnelenen tiyatro gösterisi ile devam eden program; düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

        Programa; Ağrı Valisi ve Belediye Başkanvekili Musa Işın, AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez, Vali Yardımcısı Ejder Demir, İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel, Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (AG-AT-Y)

        18.03.2017 15:42:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler