Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalle'de görkemli festival

        (Fotoğraflı)

        Benan Özben - Emre Yüzügüldü

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Trilyonlarca borçla devraldığım belediyemizin bugün ne devlet kurumlarına, ne iş yaptığı taşeron şirketlere, ne de personeline tek kuruş borcu, gecikmiş ödemesi yok" dedi.

        Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkanlığı görevindeki 8'inci yılını kutladı. Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen festivalde; ilçe sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak olan tarihi proje Halk Kart'ın da lansmanı yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı festival, dolu dolu etkinliklerle Yenimahallelilerin hafta sonuna renk kattı.

        Başkan Yaşar'ın ev sahipliğinde düzenlenen festivale; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Haluk Koç, CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, milletvekilleri, CHP İl Başkanı Adnan Keskin ve yönetimi, CHP İlçe başkanları, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili ile Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, STK yöneticileri, Yaşar'ın ailesi ve Yenimahalleliler katıldı.

        Hizmet dolu 8 yıl

        HalkKart'ın lansmanı öncesi Başkan Yaşar'ın görev süresince yaptığı birbirinden büyük, halka dokunan projeleri hazırlanan tanıtım filmleri gösterildi. Çanakkale Zaferi'nin 102'inci yılında şehitleri minnetle anarak konuşmasına başlayan Fethi Yaşar, Yenimahallelileri selamladı. 8 yılda ilçeye kazandırdığı yatırımları görselleri üzerinden anlattı.

        Başkan Yaşar, konuşması sırasında şunları kaydetti:

        "Yenimahalle halkına hesap vermek için bugün karşınızdayım. 8 yılda yatırımlarımızın ardı arkası kesilmedi. Çünkü her zaman kamunun kaynaklarını kamu yararına kullanmayı ilke edindik. Halka dokunmayan hiçbir çalışmaya imza atmadık. Trilyonlarca borçla devraldığım belediyemizin bugün ne devlet kurumlarına, ne iş yaptığı taşeron şirketlere, ne de personeline tek kuruş borcu, gecikmiş ödemesi yok. Verilemeyecek hesabımız da yok. Ben ticaretten gelen biri olarak kendi paramı harcar gibi bütçemizi planlı kullanıyorum. Yaptıklarımız ortada. Ben ve ekibim sizler için çalışmaya devam edeceğiz."

        (BEN-ÖK-Y)

        18.03.2017 17:21:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler