Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DSİ Bilecik Şube Müdürü Aslanbaş'tan Vezirhan çıkarması

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Devlet Şu İşleri (DSİ) Bilecik Şube Müdürü Tevfik Aslanbaş, Vezirhan beldesinde bir takım incelemelerde bulundu.

        DSİ Bilecik Şube Müdürü Tevfik Aslanbaş'a Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, beldedeki DSİ tarafından yapılan ve yapımına başlanacak gereken projeler hakkında bilgi verdi. Yapılan incelemeler sonrası açıklama yapan Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, "Gölpazarı köprüsü altından Taş Köprünün 500 metre ilerisine kadar olan alanın beton kanal içine alınması çalışması için gerekli projenin DSİ Bölge Müdürlüğüne gönderileceğiz. Bilecik Şube Müdürü Tevfik Aslanbaş beyde bu alanın temizlenip daha güzel bir görüntüye kavuşması gerektiğini belirtti. Yeni yapılan İstasyon Köprümüzün bütünlüğünün bu çalışmalar ile sağlanabileceğini, ayrıca bu çalışmalar ile Karasu Çayının çevresinin daha da güzelleşeceğini ve olası su taşkınlarında sel riskinin azalacak" dedi.

        (CKT-KÇ)

        18.03.2017 17:38:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler