Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çiftçi Akçakalelilerle bir araya geldi

        - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "16 Nisanda yeni Türkiye için yeni bir sayfa açılacak"

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakaleli vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda, 16 Nisanda yeni Türkiye için yeni bir sayfa açılacağını söyledi.

        Gerçekleştirilen halk buluşmasında, Büyükşehir Belediyesi olarak Akçakale'de yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendiren Çiftçi, "Birlik ve beraberlik içerisinde Akçakale'mize hizmet ediyoruz" açıklamasında bulundu.

        Düzenlenen halk gününde muhtarlar, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Çiftçi, Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde de büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirtti. Akçakale'yi sevdiğini ifade eden Çiftçi, "Çalışmalarımızla, samimiyetimizle, büyükşehrin Akçakale ile ilgili programı tamamlandığı zaman Akçakale için ne hissettiğimizi göreceksiniz. Belli aralıklarla aralıklar ilçelerimizde toplantılar yapıyoruz. 16 Nisanda ülkenin birliği, kalkınması, gelişmesi ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan için vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz. Yeni Türkiye için yeni bir sayfa açılacak. Bu noktada Akçakale'nin vatanseverliğini, hassasiyetini biliyoruz. Dava burada topraklarımızın sulanma davası. Dava Suriyeli akrabalarınıza sahip çıkmasıdır. Ülke olarak büyüme ve iş aş sahibi olma davasıdır. Dava ülkemize vereceği kredi için meclisimize yasa dayatan, faizle paramızı iç edenlerin sonunun gelme davasıdır" ifadelerini kullandı.

        Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin halkla bir araya gelmesinin önemli olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, "ilçemizin sorunlarıyla ilgilenen Büyükşehir belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

        16 Nisanın 15 Temmuz kadar önemli olduğunun altını çizen Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise, "mesele devlet meselesidir. Şahıs ve parti meselesi değildir. Vatan kavramını en iyi biz biliyoruz. 90 kilometre boyunca sınırımızda bulunan Suriyelilerin nasıl vatansız olduğunu gören bir halkız. Mesele çocuklarımızın gelecek meselesidir" şeklinde konuştu.

        (BB-OE-Y)

        18.03.2017 17:52:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler