Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit aileleri ve gaziler yemekte ağırlandı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yılı dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit yakınları ve gazilere öğle yemeği düzenlendi.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla şehit yakınları ve gazilere öğle yemeği verdi. Polis evinde gerçekleştirilen yemeğe Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Garnizon Komutanı Albay Şefik Güvenç, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, daire başkanları, askeri erkan ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yemekte Şehit Fevzi Zorlu'nun ailesine eşlik ederek onlarla sohbet etti. Yemekte söz alan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, tüm şehit ailelerine tekrardan baş sağlığı diledi. Ardından şehitlerin ruhlarına ithafen dualar okundu.

        (ÖND-Y)

        18.03.2017 18:24:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler