Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale Şehitleri törenle anıldı

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. yıldönümünde şehitler Bandırma'da törenle anıldı. Şehitlikteki törene Bandırma İlçe kaymakamı Günhan Yazar, Cumhuriyet Başsavcısı Önder yeniçeri, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Biçer, Onyedi Eylül Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Şehit aileleri, Gaziler ve Daire Müdürleri katıldılar.

        Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasını şehitler için saygı atışı takip etti. Çelenklerin konulmasından sonra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın mesajı okundu. Üsteğmen Muharrem Hardal günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı. Bir kız öğrenci de Çanakkale şiirini okudu.

        Bentbaşı Cami İmamı Fikret Mez şehitler için Kur'an-ı Kerim Tilavetinde bulundu. Bandırma Müftüsü Süleyman Küçük'ün duasından sonra protokol şehitlikleri ziyaret ederek karanfil bıraktı. Son olarak İlçe Kaymakamı Günhan Yazar'ın anı defterine yazısını yazmasından sonra tören sona erdi.

        18.03.2017 19:11:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler