Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Ağbal, MHP Bayburt İl Başkanlığını ziyaret etti

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Beşir Kelleci

        BAYBURT (İHA) - Çeşitli temaslarda bulunmak üzere memleketi Bayburt'ta bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

        Ağbal, MHP il teşkilatında yaptığı açıklamada Bayburt'ta AK Parti ve MHP'nin kapı kapı dolaşarak vatandaşa anayasa değişikliğini anlatacağını ifade etti.

        Bakan Ağbal, "Bayburt'ta AK Parti teşkilatı Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı hep birlikte inşallah bu referandum sürecinde vatandaşımıza anayasa değişikliğini anlatacağız. Kapı kapı dolaşacağız vatandaşlarımızın sorularına cevap vereceğiz. Ve gerçekten Türkiye'yi ileriye taşıyacak, Türkiye'nin birliğini beraberliğini, bütünlüğünü pekiştirecek bu anayasa değişikliği konusunda da inşallah 16 Nisan'da çok güzel bir neticeyi de birlikte alacağız. Sayın başkanın şahsında tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bayburt'un büyümesi, gelişmesi, kalkınması için sürekli olarak görüş alış verişinde bulunuyoruz. İstişareler yapıyoruz. buradan çok güzel fikirler de çıkıyor. Hepimiz bu memleketin daha iyi noktalara gelmesi için bir gayret içerisinde olacağız." dedi.

        Meselenin bir parti meselesi olmadığını vurgulayan Bakan Ağbal, "Özellikle bu referandum sürecinde meselenin bir parti meselesi olmadığını özellikle vurgulamak istiyorum. Bir seçim de yapmıyoruz referanduma gidiyoruz. Seçim zamanlarında partiler aralarında yarışırılar. Bu bir hizmet yarışı seçimin doğasında bu var. Ama referandum da hep birlikte bu ülkeyi daha iyi noktaya taşıyacak bir değişikliğe imza atacağız. Öncelikle MHP lideri sayın Bahçeli'nin bu anayasa değişikliği konusunda göstermiş olduğu liderlik, rehberlik gerçekten takdire şayan." şeklinde konuştu.

        İl Başkanı Bekir Kasap ise, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye Bayburt'ta yüzde 90 evet çıkaracaklarının sözünü verdiklerini anımsatarak, "MHP olarak bu anayasanın 18 maddesini de çok önemsiyoruz. Bunu Türk milletinin bekası olarak görüyoruz. Önce ülkem ve milletim sonra ben diyen bir siyasi patinin temsilcileri olarak bu anayasa değişikliği için elimizden gelen bütün çalışmaları yapıyoruz." diye konuştu.

        Bakan Ağbal'a ziyaretinde AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal eşlik etti.

        (BK-AA-Y)

        18.03.2017 19:44:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler