Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        11 Yaşındaki Eda Beşkardaş Lösemi'ye Yenik düştü

        (Fotoğraflı)

        Enderhan Öz

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir'de 2016 yılı içerisinde lösemi (kan kanseri) teşhisi konulan ve Ankara'da tedavi gören Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Beşkardaş'ın torunu Eda Beşkardaş (11) yaşamını yitirdi.

        Ankara Tıp Fakültesi Çocuk Bölümü Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören ve son sürecinde geçirdiği rahatsızlık nedeni ile uyutulan Beşkardaş bu sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.

        Eda Beşkardaş, geçtiğimiz yıl okuldan döndükten sonra karın ağrısı şikayeti ile Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmiş, lösemi teşhisi konularak Ankara'ya sevk edilmişti.

        Lösemi hastası Eda adına ilik bulunması için kampanya başlatılmış ve ilik bulunmuştu.

        Kırşehir'de gazetecilerin öncülük ettiği kampanya başarı ile sonuçlanırken kan bağışı kampanyasına toplumun bir çok kesimi destek vermişti.

        (EÖ-AÖ-Y)

        19.03.2017 10:19:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler