Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulplu öğrenciler sporda başarıya doymuyor

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında,17-18 Mart'ta Malatya'da yapılan Türkiye Bölgeler Yarı Final müsabakalarında Diyarbakır'ı temsil eden Kulplu öğrenciler, müsabakada 3. oldu.

        Müsabaka sürecini değerlendiren Beden Eğitim Öğretmeni Yusuf Saklı, zorlu bir mücadele yaşadıklarını belirterek, hava şartlarının çok olumsuz olduğunu sadece rakiplerle değil aynı zamanda hava şartlarıyla da mücadele edildiğini anlattı. Bu zorluklara rağmen Türkiye Şampiyonası biletlerini almaya hak kazandıklarını anlatan Saklı, "Geçen yıl ki sezonda Türkiye ölçeğinde yarışmalara katılabilmeyi hedefledik, bu hedefi bir yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarıyı göstermemizde her türlü desteği esirgemeyen Kulp Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu'na, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya'ya ve ilçe beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür ediyoruz" dedi.

        Yarışmaları yakından takip eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya ise, Kulp'a sporcu öğrenci kazandırmak için bir çok proje geliştirdiklerini kaydederek, aktif spor yapan öğrencilere gereken kaynakları sağladıklarını ve aynı zamanda ülke sporuna sporcu kazandırmak için altyapı çalışmaları içerisinde olduklarını vurguladı.

        (MT-MP-Y)

        19.03.2017 11:10:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler