Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bahçıvanlık kursu kayıtları başlıyor

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği bahçıvanlık kursuna başvurular yarın başlıyor. Başvuruda bulunan ilk 350 kişiye kursa katılma imkanı verilecek.

        Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığınca her yıl 3 dönem halinde gerçekleştirilen bahçıvanlık kursu, bu yıl tek dönem olarak verilecek. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ömer Bircan, ücretsiz olan kurslara başvuruların 20 Mart Pazartesi günü başlayıp, 31 Mart Cuma günü sona ereceğini söyledi. Bircan, kursa başvuran ilk 350 kişinin kursa katılacağını, bitiminde de kursiyerlere katılım sertifikası verileceğini belirtti.

        10 iş günü olarak tek dönem halinde düzenlenecek kursta ilk ders, 3 Nisan Pazartesi günü başlayacak. Kursiyerlere 5 gün teorik ve teknik bilgiler verilirken, son 5 gün de Büyükşehir Belediyesine ait merkez seralar ile Başkent'in prestijli parklarında pratik yapılacak.

        Kayıt yaptırmak isteyenlerin 2 vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığının Söğütözü Mahallesi 2185 Cadde No: 6/ Çankaya adresine veya Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası içinde bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığının bankolarına bizzat başvurmaları gerekiyor.

        (CC-Y)

        19.03.2017 11:31:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler