Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'de elektrik kesintisi

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye'nin Sumbas ve Kadirli ilçelerinde salı günü kesintisi uygulanacak.

        Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 21 Mart Salı günü, Sumbas ilçesi Akçataş Köyü Karşıyaka, Merkez, Göz, Aydınlar, Diniker, İncirliburun, Akçalıuşağı ve Çintizli mahalleleri, Akdam Köyü Davutlu Mahallesi, Kızılömerli Köyü Aşağı ve merkez mahalleleri, Köseli Köyü Demirciler, İncirliburun, Gençaliler ve merkez mahalleleri, Yazıboyu Köyü merkez ve Müstenler mahalleleri ile Reşadiye Köyü ve Küçükçınar Köyü'ne 09:00-17:00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

        Kadirli ilçesi Azaplı Köyü, Çaygeçit Köyü, Hardallık Köyü ve Kabayar Köyü, Yalnızdut Köyü, Karabacak Köyü, Tatarlı Köyü, Kesikkeli Köyü ile Mecidiye Köyü Merkez, Alisayit Çiftliği ve Yeniyer mahallelerinde 09:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek.

        (ADN-Y)

        19.03.2017 11:34:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler