Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı ilçesinde Çanakkale Zaferi kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler günü kutlandı.

        Kutlama töreni Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumuna Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, İlçe Garnizon Komutanı personel Binbaşı Serdar Atakan, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Protokol üyeleriyle vatandaşlar yapılan çelenk sunumunun ardından Belediye Konferans Salonunda İbn-i Sina Meslek Lisesi tarafından hazırlanan programa katıldılar. Düzenlenen programda öğrencilerin hazırlayıp sunduğu 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir tarafından gerçekleştirildi. Müdür Özdemir, "İstiklal savaşından günümüze kadar nice şehitlerimiz ve gazilerimiz hürmetine bu topraklar bizlere vatan olmuştur. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

        Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından sergilenen drama oyunları, şiirler okuduktan sonra Çanakkale Türküsü seslendirildi.

        (KA-SD-Y)

        19.03.2017 11:45:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler