Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankaya Belediyesinden 18 Mart buluşması

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Çankaya Belediyesi tarafından "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102'nci yıldönümü" dolayısıyla bir program düzenlendi. Programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

        Programa CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları Lale Karabıyık ve Bülent Tezcan da katıldı. Program, tüm şehitlerin anısına okunan dualarla başladı. Yemeğin ardından konuşma yapan Kılıçdaroğlu, şehit yakınları ve gazilerin el üstünde tutulması, her türlü talebinin karşılanması gerektiğini vurguladı. Gazi ve şehit yakınlarının tüm sağlık giderlerinin devlet tarafından karşılanması gerektiğine vurgu yapan Kılıçdaroğlu, "Devlet, hemen yanımda oturan gazi kardeşimin tekerlekli sandalyesinin ücretinin tamamını karşılamıyor. Bu ne kadar hazin bir durumdur" diye konuştu.

        Gazi ve şehit yakınlarının bir araya gelerek her ortamda ortak bir ses olmaları gerektiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, "Gazi ve şehit yakınları buradan hepinize sesleniyorum. Bir olun, birlik olun. Sorunlarınızı her platformda ortak bir sesle dile getirin. Sizlerin TBMM'deki en büyük destekçi ve temsilcisi benim" diye konuştu.

        "Ne Çanakkale geçilir ne de Mustafa Kemaller tükenir"

        Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen ise, şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirterek, "Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, Mehmetçiklerimizin bize miras bıraktığı Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü saygıyla kutluyorum. Ne Çanakkale geçilir ne de Mustafa Kemaller tükenir" şeklinde konuştu.

        Taşdelen ile birlikte tüm masaları tek tek dolaşan Kılıçdaroğlu, şehit yakınlarının ve gazilerin sorunlarını dinleyip, geceye katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (AS-Y)

        19.03.2017 12:56:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler