Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den Çanakkale Zaferine özel program

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle anma programı düzenledi. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Çanakkale Zaferi Özel Programı'na, Denizli Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Koordinatörü Selim Öztaş'ın yönettiği koro türküler seslendirdi.

        Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği anma programında salonu dolduran yüzlerce kişinin Türk bayrağını sallayarak birlikte türküler söyledi. Çanakkale'de şehit olan Denizlili kahramanların da isimlerinin anıldığı gecede türkülerin yanı sıra şiirler ve ağıtlar seslendirilirken, sahnelenen efe gösterisi yapıldı.

        Bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, "Çanakkale'de verilen mesaj sadece bize değil sömürge altındaki, esaret altındaki tüm milletlere verilen mesajdır. Dönemin en son teknikleri ile karadan, havadan, denizden ülkemize saldıranlar bunun karşısında sadece inancı ile mücadele eden Mehmetçikleri bulmuşlar ve sonunda inanç kazanmıştır" dedi.

        (MT-

        19.03.2017 13:19:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler